Rujlu Kız
Nedir? Ne İşe Yarar? Nasıl Kullanılır? Fiyatı, Kullanıcı Yorumları

2023 Yılı Trendleri Pileli Etek Modelleri Ve Pilise Etek Modelleri

0

Son yıllarda etek modellerinden; Sigarette etekler, kalem etekleri, mini etek modellerini sollayıp geçen bir model var ki o da kesinlikle pileli etek modelleridir. Çünkü pileli etek modelleri hem şık, hem çok rahat, hem de her yerde kullanılabiliyor. Yani bu moda parçalarını her türlü ortamda spor moda öğesi ya da harika bir abiye tamamlayıcısı olarak kullanabiliyoruz.

Kadınlar olarak görünüme, şıklığa önem verdiğimiz kadar konfora da önem veriyoruz elbette. Hele ki dar olan sıkıntı ve sıkıntı veren etek kalıplarından hoşlanmıyorsanız, pileli kloş formdaki eteklerden giymek çok keyiflidir.

Pileli Eteklerle Feminen Şıklık

Etek anlamında dört mevsim için özel bir ferahlık arıyorsanız piliseli etekler sizin için biçilmiş kaftandır. Piliseli etek modelleri belki sizi fazla havalı ve seksi göstermez ama gayet romantik bir görünüme sokabilir.

Bu Senenin Trendi Pilise Etek Modelleri

Son senelerde özellikle de piliseli eteklerde siyah renk ön plana çıkıyor ve bu durum bu sene de böyle olmaya devam ediyor. Zira siyah pileli etekleri her türlü bluz, tişört ya da kazakla kombinleme şansımız var. Öte yandan son sene trendlerinden metalik renkleriyle öne çıkan pilise etek modellerini de unutmamalı. Bu modeller geçen sezondan bu sezona da sarkıyor ve metalik renklerdeki pileli etekler şu ara rövanşta. Örneğin mavi tonlarından buz mavisi pileli etekler, pudra – krem tonlarındaki pileli etek modelleri ve gümüş tonlarındaki parlak metalik renkli etekler şu ara trend topik.

Sözünü ettiğimiz bu tarz bir eteği akşamüzeri arkadaşlarınızla bir kafede buluşacakken ya da günlük cadde – sokak modasında, alış verişe giderken hemen hemen her yerde kullanabilirsiniz. Hatta şık ve dökümlü bir gömlekle ofis kombininizde bile kullanabilirsiniz. Örneğin bu anlamda pilise etek, dantelli atlet, ceket gibi karma bir kombinle harika bir look yakalamanız mümkün. Pileli etek modelleri ile sneakers ayakkabıları, topuklu ayakkabı modellerini, bootyleri ya da babetlerinizi de özgürce kullanabilirsiniz.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.